Barion Pixel
tipego-halozsak-nyugodt-ejszakaert-cifrapalota.hu-bababolt

Baba tipegő hálózsák kicsiknek és nagyoknak

Benned is felmerült már a nagy kérdés? Mi a különbség a tipegő hálózsák és a baba hálózsák között?

Nos a válasz igencsak egyszerű. Míg a baba hálózsák a kisbaba lábánál teljesen zárt, addig a tipegő hálózsák alján van két lyuk, ahol a baba ki tudja dugni kis lábacskáit, emiatt a baba hálózsák lábas változataként is szokták emlegetni. Nyáron természetes hűtést biztosít a csupasz lábikóknak, ősszel és télen pedig zoknival tökéletes védelmet nyújt. Gyakorlatilag olyan, mint egy nagyobb rugdalózó, csak kicsit bővebb szabású, hogy kényelmes legyen az alváshoz.

tipego-halozsak-cifrapalota.hu-bababolt
Nyuszis tipegő hálózsák

Mettől meddig használható a baba tipegő hálózsák?

Míg a baba hálózsákot újszülött kortól javasolt használni, a lábkidugós baba hálózsákot általában a totyogás megindulásával kezdik használni a szülők. De nyugodt szívvel kipróbálható a tipegő-totyogó korszak előtt is. Ha pedig a nagyobb testvérek már a lábas hálózsákot használják, akkor a kicsi is mindenképpen ugyanolyat szeretne:) Mindez igaz lehet fordítva is:) Ha a nagyobb testvér megirigyelné a kistesó baba tipegő hálózsákját, próbálkozhatunk a nagyobbaknál is vele. Így ők is mindig bebugyolálva érezhetik magukat, pont úgy, mint baba korukban:) Imádnak babák lenni újra! 🙂 A jó hír az, hogy csecsemőkortól egészen óvodás korukig is használhatjuk gyermekünknek. Saját tapasztalat alapján azt mondanám, hogy mindaddig, amíg, a gyerkőcünk szobatiszta nem lesz az éjjeli alvásoknál. De vannak gyermekek, akik annyira megszeretik, hogy még a szobatisztaság után sem szeretnének lemondani róla:)

nagyobbaknak-labas-halozsak
Nagytesónak is tökéletes választás

Mennyit vegyünk belőle?

Az éjszakai kakibaki és egyéb balesetek miatt azt gondolom, hogy 3 darabot mindenképpen érdemes otthon tartani. Így nem leszünk gondban, ha egy éjszakai átöltözés után szükségünk lenne egy tiszta, száraz hálózsákra. A vásárlók döntő többsége számára a legfontosabb vizsgálandó tényező a tipegő hálózsák ár. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem minden esetben kifizetődő, ha bedőlünk a tipegő hálózsák olcsón hirdetéseknek. Lehet, hogy elsőre drágábbnak tűnik egy-egy darab, de gondoljunk arra, hogy gyermekünk minden nap fogja viselni, ráadásul többször is (délutáni alvásnál és egész éjjel), valószínűleg gyakran kerül majd sor mosásra is, így érdemes jobb minőségű terméket vásárolnunk, ha tehetjük. Nézz szét termékeink között, ahol a pihe-puha hálózsák 100% antiallergén anyagból készül és több minta közül is választhatsz.

labas-halozsak-nagyoknak-cifrapalota.hu-bababolt
Jó buli a tipegő hálózsák!

 

Milyen aláöltözet javasolt?

Nyáron egy rövid ujjú body tökéletes, míg az átmeneti időszakban válthatunk hosszú ujjú bodyra és egy zoknira. Télen azért egy pizsamát érdemes aláadni, vagy melegebb változatot választani a lábas hálózsákból. Könnyen variálható az évszaknak és a baba igényeinek megfelelően, kényelmesen éjszakai viselet több aláöltözettel is.

 

alszik-a-baba-cifrapalota.hu-bababolt

Mosolygós szép álmokat kívánunk minden kedves kis csöppségnek!

Shopping Cart