Barion Pixel
tipego-halozsak-baba-cifrapalot.hu-bababolt

5 dolog, amiért ki kell próbálnod a tipegő hálózsákot!

  1. Nem tud kitakarózni

A baba tipegő hálózsák kényelmes kuckószerű viselet, mely körbeöleli a baba testét egész éjjel. Mivel nem tudja lerúgni magáról, így állandó hőmérsékletet biztosít gyermekünk számára.

  1. Nincs fulladásveszély

Természetes, hogy mindenki fél a fulladásveszélytől. A jó hír az, hogy a baba hálózsák mellett mindenki nyugodtan aludhat, nincs szükség folyamatos ellenőrzésre éjjel. Ugye ismerős neked is, hogy altatás után még visszamész párszor megnézni, minden rendben van-e? 😊 A lábkidugós baba hálózsákban viszont nyugodtan altathatjuk, hiszen nem tudja az arcára húzni még a legaktívabb álmaiban sem😊.

  1. Szabad mozgást biztosít

Éjjel fel tud kelni gyermekünk a tipegőben, nem akadályozza a szabad mozgásban – éjjel meg tudja a látogatni a szülőket, ha rosszat álmodott😊 -, és még egy reggeli ébredés utáni játékhoz is ideális öltözet.

  1. Babakocsizáshoz, hordozáshoz is tökéletes kiegészítő

Egy babakocsis sétához, vagy a hordozáshoz is a legmegfelelőbb választások egyike. Ha a hordozót részesíted  előnyben, akkor biztosan te is jártál már úgy, hogy mire becsomagoltad a babát és felvetted magadra, addigra a kis kabát, nadrág már teljesen szétcsúszott rajta. A tipegő hálózsák megoldást nyújt erre is, teljesen kényelmes viselet, folyamatos védelem és ami szintén nem elhanyagolható tényező, a hordozáshoz szükséges terpeszhez is megfelelő😊.

  1. Pelenkázásnál nagyon praktikus

Alul könnyen szétnyitható, így egy-egy éjszakai pelusozás sem okozhat gondot. Ha a baba mélyebben alszik, elképzelhető, hogy fel sem kel a pelenkázásnál, szinte észrevétlenül tudjuk végrehajtani a tisztába tevést, így baba és Anya is gyorsabban visszafekhet aludni😊.

baba-tipego-buli-cifrapalota.hu-bababolt
Tipegő baba buli 🙂

Nézz szét a tipegő hálózsákok között a Cifrapalota.hu – Bababolt kínálatában. 2.5 TOG-os, tehát általános viseletre alkalmas baba tipegő hálózsákok állnak rendelkezésre, lányos és fiús mintákkal egyen méretben. A termék kialakítása miatt 18-36 hónapos kor közötti kicsik számára ideális viselet

A teljes kínálatot ide kattintva éred el<

tipego-halozsak-cifrapalota.hu-bababolt-1
Tipegő hálózsák – állatos minta a cifrapalota.hu kínálatából

 

A kisebbek számára már egészen újszülött kortól használható a babahálózsák, mely szintén 2.5 TOG-os. Ez a mérték egység a hálózsák vastagságát jelzi, mely a legideálisabb a mindennapi használathoz. A babahálózsákot 18 hónapos kornál érdemes lábkidugós baba hálózsákra cserélni (ez a tipegő hálózsák).

A baba hálózsák kínálat ide kattintva érhető el<

Shopping Cart